• Header

Individueel fitness bij Health Preventie Nederland

Health Preventie Nederland biedt fitness voor jong en oud, met of zonder beperking en met persoonlijke aandacht. Wij vinden sociale omgang en wederzijds respect tussen jong en ouder belangrijk. U kunt bij ons lekker zittende kleding aantrekken waarin u vrij kunt bewegen en welke vocht kan opnemen. Bij ons geen modeshow, gewoon uzelf zijn. Hygiëne vinden wij belangrijk daarom vragen wij ook dat u schone schoenen draagt die alleen binnen gedragen worden en die een goede steun bieden. Twijfelt u of u de juiste schoenen heeft breng ze mee en dan kunnen wij u advies geven. 

Health Preventie Nederland biedt beweegaanbod voor mensen met één of meerdere beperkingen. Wij zijn een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling is. De beperking kan chronisch of niet chronisch zijn.

Health Preventie Nederland maakt zich hard voor de mensen die door hun beperkingen of aandoeningen in onmogelijkheden zijn gaan denken. Wij geloven in de mogelijkheden voor alle mensen en wij zijn er zeker van dat er ook voor u activiteiten zijn, die goed zijn voor uw gezondheid.                                                 

Health Preventie Nederland is er ook voor mensen met chronische aandoeningen bijvoorbeeld NAH (niet aangeboren hersenletsel), Alzheimer, visueel gehandicapt, Obesitas etc. Daarnaast kunnen "'ouderen" die problemen ondervinden in de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), hierbij kunt u denken aan het niet meer zelfstandig een huishouden kunnen voeren en hulp in huis nodig heeft bij ons een gerichte training volgen en kan men vaak weer zelfstandig taken uitvoeren die vallen onder de ADL. 

Doe de lidmaatschapstest en ontdek de mogelijkheden

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool Health Preventie Nederland in Den Haag is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij Health Preventie Nederland ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis 7 Day Try Out.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.