• Header

Semi Personal Training

Personal trainer onbetaalbaar? Niet bij Health Preventie Nederland.

Standaard zit Semi Personal Training inbegrepen in uw abonnement.

Wat houd Semi Personal Training in
Dit houd in dat bij uw intake gevraagd wordt wat uw persoonlijk doel is, en met deze gegevens wordt er een programma op maat gemaakt voor u. Dat betekent dat wij niet werken met standaard schema's, maar kijken naar wat uw doel is en hoe fit u bent, zodat u een programma krijgt wat bij u past. Na ongeveer 8 - 12 weken kijken we hoe het gegaan is, en maken dan aanpassingen waar het nodig is om uw doelstelling weer een stap dichterbij te laten komen.

Ik heb beperkingen en nu?
Door de Semi Personal Training die in het abonnement inbegrepen zit wordt ook hier rekening mee gehouden. We zullen naar aanleiding van uw beperking en uw persoonlijke doelstelling een advies uitbrengen omtrent de haalbaarheid van uw doelstelling en waar nodig wordt deze in overleg bijgesteld. We kijken samen wat u wel en niet kunt en we gaan ervoor om u positief te leren omgaan met uw beperking, in plaats van te kijken naar de onmogelijkheden.

Als u uitbehandeld bent bij de fysiotherapeut maar verder op krachten dient te komen dan kan u uw fysiotherapeut om een overdrachtsformulier vragen waar hij of zij kan aangeven wat u al wel mag doen en wat nog niet. Ook is uw fysiotherapeut meer dan welkom om eens langs te komen zodat hij of zij een kijkje in de "keuken" kan nemen en zien wat de mogelijkheden bij ons zijn.

Health Preventie Nederland staat met het aanbieden van Semi Personal Training garant voor persoonlijke aandacht.

Doe de lidmaatschapstest en ontdek de mogelijkheden

  • * velden zijn verplicht.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.